esmaspäev, 17. detsember 2007

On öö.

Marit ja Taavi juba ammu nohistavad kõrvalvoodis magada.

Lõpetasin just mõnda aega tagasi oma raamatu ettekande kirjutamise : G. Swift "Waterland", nüüd tuleb see vaid homme hommikul enam-vähem pähe ka saada.
Nädalavahetus on nüüdseks läbi. Reede öösel maadlesin ÕISiga, öösel punkt kell 12 jooksis see kogu kaadervärk lihtsalt kinni ja otsustas, et tema ei kavatsegi kannatamatuid kiiresti täituvatele ainetele registreerijaid ligi lasta. Nii ma siis passisin nii u poole kolmeni üleval, tegelikult päris tühja siiski ei istunud vaid tegelesin ikka, ülla! ülla!, õppimisega.
Laupäeva lõuna paiku sain end lõpuks kuidagi prantsuse keelele registreeritud. Täiega vedas, 35-st kohast oli juba 30 täis.
Laupäeval oli ka minu esimene kontsert TÜAN-iga, Põltsamaal. Ei olnud seda rõõmu ja muidu head tunnet, mis laulmisest tekib isegi siis kui midagi sassi läheb ja seetõttu häbi pärast maa alla vajuda tahaks. Ikkagi on tavaliselt hiljem meel hea.......... Lihtsalt masendab see negatiivne õhkkond, mis valitseb (mitte lauljate poolt, ei seda kindlasti mitte) u selline suhtumine et "te ei oska midagi, ja jälle oli valesti!". No ei saa ju kõik niiiiii halvasti ka olla, midagi võiks vahetevahel head ka öelda.....
Peale kontserti tormasin Kanepi bussi peale, kuidagi õnnestus silma tükkiv uni eemale peletada ja õiges kohas bussi pealt maha saada. Ja varsti olingi juba Liisi sünnipäeval.
Toimus mõndagi. Nt rääkisin vanaisaga väga 'sisukat' juttu ja sirvisin telliseehituse raamatut.
Ja muudki......
Tänane kojusõit võttis meil aga erinevaid etappe kokku liites 6 tundi:S
Vsjo.

Kommentaare ei ole: